Vi har den 16 juni fået hvalpe efter Honey ( Petit Deor´s Honey Creek ) og Kato ( Petit Deor´s Kindly  Pen Pal ). det er en kombination som har Kamille som fællestaktor, hun var efter DKCH Petit Deor´s Sweet Whisky Dream og Kado. det er hvalpe vi glæder os til at følge i deres liv, vi beholder selv en tæve, farven er ikke afgjort endnu. det er hvalpe de er avlet efter at det skal være gode familie hunde og så bruges til jagt, markprøver, sweiss eller anden aktivitet. 

Kato

Kato har jeg selv haft fornøjelsen af at have med på hjortejagt, jeg kender han fra vores fælles apportering på godsjagter og Bent har været med på vores konsortiejagt.

Men de dage hvor Honey blev parret boede Kato hos os, Bent sagde jeg bare skulle bruge ham så da vi havde Dåvildtjagt i konsortiet så tog jeg ham med, han lå og slappede af i bilen, da vi samles op af formiddagen , fortæller en jæger at han har skudt til en då, og der er ikke swiess så det er et forbiskud. jeg siger vi går en tur med Kato , vi går op mod stedet og der støder vi en fuldskuffel, der bare står og kigger på os, Kato går foran os uden snor, vi går op til skudstedet, skytten viser hvor dyret stod, jeg lade Kato søge  han går 10 meter fra stedet og trækker hele græsstykket op i næsen og så er det ellers med at følge ham , han går  i et godt tempo ( uden snor ) efter ca. 80 meter kommer vi til det sted hvor den store hjort stod og Kato forsætter ind i noget brombær og så går det stærkt ud kommer en då og efter 20 meter har Kato dåen og den kan stikkes. Da først dåen var stukket og død. så var den ikke interessant, Kato lagde sig og var helt rolig. Det var en glad jæger der fik sin då og jeg var stolt over det arbejde Kato havde præsteret